Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

A kenguruk földje. Hatalmas méretéből adódóan ezer arca van. Ritkán lakott terület, így a távolságok nagyok. A helyiek nagyon barátságosak, vendégszeretőek. Az idelátogatók főleg Sydney és Melbourne városát keresik fel, de az ország belsejében is akad látnivaló. Ayers Rock, Katherine Gorge, a Kakadu Nemzeti Park mind olyan területek, melyeket nem érdemes kihagyni! fedezze fel Ön is ezt a világot, mely hozzánk képest ténylegesen a Föld másik felén van.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.