Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Változatos, színes és lenyűgöző sziget Jávától keletre. Indonézia 33 tarományának egyike, fővárosa Denpasar. A sziget lakói 89%-ban hundu vallású balinézek. Minden egyes falu zárt közösség, mely közös ősöket tisztel. A kint tartózkodás olcsó, vonatkozik ez a szállásra, szolgáltatásokra és éttermi árakra. Változatosak a természeti adottságok. Vannak vulkanikus hegyek, tengerpartok, dzsungelek, bővízű patakok. Az ideutazónak jó tisztában lennie azzal, hogy az itteni tengerpartok nem az elképzelt fehérhomokos, kék vízű partok,amiket egy trópusi szigettől elvárnánk, de ezért kárpótolnak a szállodák gyönyörű medencéi.

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.