Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Foci, Szamba és a karnevál. Ezek az első gondolatok, melyek eszünkbe jutnak az ország nevét hallva. Noha ezeken kívül még számos dolog várja az idelátogatókat: lenyűgöző állat- és növényvilág, esőerdők, strandok, vndégszerető lakosok és kiváló gasztronómia. A focival kelnek és fekszenek, ez az egész országban érezhető. Csodás hangulatú ország, fehér tengerpartokkal, gyönyörű kék vízzel, ahol a kókuszpálmák árnyékában egy itallal kellemesen hűsölhetünk.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.