Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Dominikán a finomhomokos tengerpartokon koktélt iszogatva, pálmafák hűs árnyékából gyönyörködhetünk a horizonttal egybeolvadó tengerben. Nem csak a pihenni vágyók, hanem a vizisport szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő programokat. A szállodák pedig all inclusive ellátásukkal és programajánlataikkal gondoskodnak arról, hogy az idelátogatók semmiben sem szenvedjenek hiányt. Igazi édenkert a Karib-tengerben.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.