Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Az Emírségek központja, az Arab Világ Velencéje. Kelet és Nyugat találkozása, az arab világ és a fényűző Nyugat keveredése figyelhető meg az országban. Gazdagságának köszönhetően renegeteg tesz a turizmusért. Csodás szállodák, fantasztikus épületek, egyedülálló attrakciók várják az idelátogatókat. Nem mindennapi élmény nyári forróségban síelni például, hogy csak egy dolgot említsünk, hiszen itt erre is lehetősége van!  A mai Dubai Múzeumnak a város legrégebbi épülete, az egykori uralkodói lakhely az Al Fahidi erőd ad otthon. Ha ki akar zökkenni a mókuskerékből, pihenni, kikapcsolódni szeretne egy igazán nyüzsgő és fényűző helyen, akkor Dubai a tökéletes választás!

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.