Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Aki először látogat az országban jellemzően az Arany Háromszögnek nevezett körutat járhja be, mely Delhi, Agra és Jaipur városát foglalja magába. A nevéből adódóan a három város egymáshoz való elhelyezkedése kb egy egyenlő szárú háromszöget alkot. Ez egy klasszikus turista körút, kulturális és történelmi értékek kincstára. Az ország az ellentétek országa is: márványpalotákkal szemben a szegények viskói, a sokezer méter magas hegycsúcsok és a napsütötte óceánpart és sorolhatnánk tovább. Fedezze fel Ön is ezt a világot!

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.