Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Kuba a kommunizmus utolsó bástyája. Egyedi hangulatú és kultúrájú ország, amely sokakat vonz. Tökéletes tengerpartjain túl érdemes felfedezni Havannát és más, kisebb városokat is. Egyedülálló élményekben lehet részünk, ha nem idegenként próbálunk mozogni az országban. Málló falú házak között egyedi hangulatú művészeti galériákat találhatunk, illetve összefuthatunk a helyi lakosokkal, akik időtöltés gyanánt az utcán ülnek és zenélnek és önfeledten táncolnak. Fantasztikus ország, a szivarok, a salsa és egy régi hangulat hazája, melyet Önnek is éreznie kell!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.