Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

A Délkelet-ázsiai régióban fekszik, részben az ázsiai szárazföldön, kisebb részben a Borneó-sziget északi részén. Thaifölddel, Szigapúrral, Indonéziával és Bruneivel határos. Az ország drágább, mint Thaiföld, de olcsóbb, mint Szingapúr. Multikulturális társadalmának köszönhetően a gasztronómiája és a kultúrája is eléggé változatos. Csodás, fehér homokos tengerpartokat, buja, dús erdővel borított hegyeket és természetesen folyókkal szabdalt dzsungeleket találhatunk! Fedezze fel Ön is!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.