Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Az igazi földi paradicsom...... hófehér homok, azúrkék tengervíz, pálmafák és nyugalom, békesség. Ezek jellemzik a Maldív-szigeteket. Ide annak érdemes ellátogatnia, aki az egész napos pihenést tűzte ki célul, hiszen kirándulásokra, kulturális programokra itt nemigen van lehetőség. Ehelyett kedvesével több időt tölthetnek egymással, kikapcsolódhatnak a hétköznapok rohanásiból és feltöltődhetnek az igazi luxusban.

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.