Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Az Indiai-óceán egyik legszebb, egyre többek által ismert turisztikai desztinációja. Kedvező áraival, gyönyörű környezetével és vendégszerető lakosaival évről évre egyre több turistát vonz. Mauritius olyan trópusi paradicsom, amilyet a prospektusok fotói alapján meg szoktunk álmodni. Ideális hely az otthoni mókuskerékből kiszállni, andalogni a strandon, lustálkodni, olvasgatni a szállodai medence körül, a bungaló teraszán. De lehetőség van teknősön lovagolni vagy megcsodálni  a fehér oroszlánokat is! Csomagoljon, ezt Önnek is látnia kell!

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.