Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

A kék tenger, a fehér homokos part, a tequila és a kaktuszok hazája. Mexikó - rendkívüli sokfélesége miatt - változatos és élvezetes úti cél. Kit ne vonzanának az ország hagyományai, Teotihuancan piramisai vagy a maják egyedülálló templomai? Mind egyedülálló látványosságok. De tökéletes helyszín arra is, hogy közelebbről megismerkedjünk az ország kultúrájával a helyieken keresztül, vegyünk részt akár egy fiestán vagy merüljünk el egy nyüzsgő forgatagú helyi piacon. Vásároljanak közvetlenül a készítőtől, kóstolják meg a helyi finomságokat és merüljenek el az ország sokszínűségében.

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.