Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Hófehér, finomhomokos tengerpart, türkizkék víz, pálmafák..... ez Seychelle, a földi paradicsom. A sziget árfekvésének köszönhetően a magasabb kategóriát kereső turisták úticélja. Ennek köszönhető, hogy nem lepik el emberek tömegei, hiszen főleg a luxust keresők, illetve jellemzően nászutasok fordulnak meg a szigeten. Óriási teknőcök és ritka madárfajok búvóhelye. A vizisportok szerelmeseinek is számtalan lehetőséget rejt. Az óceán partján nem érik egymást a szállodák, hanem egymástól kellő távolságra épülnek fel, ezzel is megőrizve intimitásukat. A hotelekhez mesés tengerparti szakaszok tartoznak, ahol a hihetetlenül kék vízben önfeledten fürdőzhetünk, sokszor akár egymagunkban is.

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.