Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Vietnám a Délkelet-ázsiai régió kevsébé felkapott országa. Pedig csodálatosak a fénylő rízsföldek, a Mekong Delta-vidékének árnyas csatornái, a központi magasföld dzsungeles hegyei, pálmákkal ékesített, fehér homokos strandok, a Halong-öböl tengervízéből kiálló, titokzatos mészkő szirtek. Az idelátogatókat barátságos emberek fogadják, több évezredes kultúrával, egyedi ízvilágú gasztronómiával és kiváló vásárlási lehetőségekkel. Mivel az ország még nem annyira felkapott, így sok terület érintetlen még, illetve a látványosságoknál is rövidebb sorbanállással számolhatunk. Ha valami különlegesre vágyik, fedezze fel ezt az országot mindenképp!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.