Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

A Balkán-félsziget nyugati szélén fekvő ország kétharmadát hegyek borítják. Legmagasabb csúcsa a Korab 2764m magas. A turisták által még nem felkapott országban nyugodt, csaknem magányos strandokkal találkozhatunk. Tiranma nyüzsgő nagyváros, rengeteg fiatallal, meglepően sok Mercedesszel, shoppingolási lehetőséggel. Hogy megváltozzon a Balkánról kialakult képe, érdemes mindenképp ellátogatni ebbe az országba!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.