Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Ausztria Közép-Európában fekszik, területének nagy részét hegyek-völgyek, tavak borítják. Főleg a téli időszakban kedvelt úticél a síelők, téli sportok szerelmesei közt, de már egyre többen kezdték el felfedezni nyári arcát is. Rengeteg látnivalóval rendelkezik, csodás tájak, hegyek, tavak, vonzzák az idelátogatókat. Ahogy belépünk az országba megcsap minket a nyugalom szele, békesség járja át az embert és az biztos, hogy innen kipihenten, energiával feltöltődve tér haza.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.