Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Hollandia nagyon tiszta, rendezett ország, néha már túlságosan is rendezett, legalábbis magyar szemmel nézve. A hollandok védik kereskedőik, termelőik érdekeit, az ország nincs tele külföldi üzletláncokkal.
Hollandia misztikus hely, de ezt nem távoli egzotikumának köszönheti, hanem sajátos legendájának. Olyan világ, ahol a szépség és a letisztultság együtt lélegzik az ősi, elfojtott vagy legalábbis nyíltan kevésbé vállalható romlottsággal. Amszterdam, az elhíresült hippiváros - bár sejthető, hogy nem ez a fő erénye - évente húszmillió turistát vonz. A holland vidék gondosan ápolt szélmalmaival, végtelen tulipánmezőivel, illatos sajtjaival és kopogó fapapucsaikban szorgosan dolgozó földműveseivel minden népek meséiből egybesűrített képeskönyv. E két - vidéki és nagyvárosi - világ olvad össze a Hollandiáról szóló legendákban, és alakít mitikus képzetet.
Látnivalók
Az Anna Frank Ház - A naplója által ismertté vált zsidó lánynak és családjának búvóhelye a II. világháború alatt. Nem szabad kihagyni!
Artis Zoo - állatkert hatalmas akváriummal és szép planetáriummal.
Heineken Sörfőzde - Valaha itt készült a világhírű sör, most már múzeum van a helyén.
Van Gogh Múzeum - a világhírű festő műveivel

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.