Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Csehország fővárosa, Prága, az Arany város rengeteg turistát vonz. Ez nem csoda, hiszen bővelkedik látnivalókban, hangulatos, szűk sikátorokban és nem utolsó sorban Svejk kedvelt sörözőjében :) Mindemellett érdemes felkeresni a régi fürdővárosokat, a különös meseszerű kastélyokat Cesky Krumlovot, Brno városát. Számos élménnyel lehetünk gazdagabbak, ha kimerészkedünk a főváros vonzásköreztéből és bátran nenarangoljuk a környéket is.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.