Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Írország a végtelen smaragdzöld tájak, hegyek és kastélyok országa. A táj misztikus képzeletet kelt, szinte tapintható az ország történelme. Aki itt jár, nem szabad kihagynia egy élő zenés pub-ot. Fantasztikus a hangulat és természetesen finom a sör, amit itt nagy kedvvel isznak. Dublin látványosságian kívül friss levegőjű, festői falvak, zsupfedeles házak jellemzik. Az országot a nyugalom és a misztikum hatja át.

Aki ide jön, annak számolnia kell a környezet hatására a folyamatos sörivási kényszerrel. Tudni kell, hogy a boltok korán zárnak és hogy ha péntek vagy szombat este elmenne sörözni, akkor minél korábban tegye azt, mert 9 óra körül már az össze hely dugig van.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.