Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Izrael, a Szent föld országa. Tökéletes desztináció Budapestről 3 órás repülőútra, áprilistól novemberig kiváló időjárással a tengerparti pihenéshez. A legtöbbeknek egyből bibliai vonatkozású helyszínek jutnak eszükbe az ország nevének hallatán, pedig nem csak a vallási emlékeket keresők találnak itt maguknak látnivalót. Hiszen Jeruzsálem mellett Tel Aviv igazi nyüzsgő nagyváros, designer boltokkal, koncertekkel, kiállíátsokkal.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.