Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Kínai, a valóságban meglepő gyorsasággal fejlődő, de ezzel egyidőben az ősi hagyományok országa is. Hatalmas népességének jó része ma is a régi, megszokott elvek szerint él, míg másik fele a nyüzsgő nagyvárosok nyugatias vonásait vette át. Az ország varázslatos látnivalóival és egy teljesen más kultúrával várja az évről évre nagyobb számban érkező turistákat. Shanghai, Peking, Hong Kong vagy a Kínai Nagy fal sok ember bakancslistáján szerepel. Az Önén is ott a helyük!

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.