Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Lengyelország híd Kelet- és Nyugat- Európa között. A történelem során sok mindent átélt az ország, így bőven akad látnivaló is. A főváros Varsó is várja a turistákat, de sokkal nagyobb érdeklődésre tart számot az ország déli részén Krakkó, valamint Zakopane és természetesen Auschwitz. A maga szörnyű emlékeivel mégis olyan látványosság ez, amit egyszer mindenkinek látnia kell, hogy testközelből érezhesse az ott történteket.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.