Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Nagy Britannia Észak Írországgal alkotja az Egyesült Királyságot. A fő vonzerő London a maga számtalan látnivalójával, hiszen Európa legnagyobb, legnépesebb és etnikai szempontból legváltozatosabb városa. de mindenképp érdemes megemlítenünk a nagyobb városokat, mint pl Oxford, Cambridge, Bristol, Brighton....

A Big Ben, a London Eye, a Tower vagy a Westminster Palace csak töredékei a látnivalóknak. Ha itt jár, mindenképp üljön be egy igazi angol pub-ba, igyon egy finom sört és kóstolja meg a helyiek kedvencét a fish and chips-et.

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.