Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Németországban jó turistának lenni. Korrekt szolgáltatások, megfelelő ár-érték arány, csodás látnivalók, vendégszerető emberek várják az idelátogatókat. Az ország leghíresebb rendezvénye, melyet 1810 óta szinte minden évben megrendeznek, a Müncheni sörfesztivál, avagy az Oktoberfest. A rendezvény nem csak a sörök kedvelőinek szól, a gyerekeket körhinták, óriáskerék és sok más egyéb program szórakoztatja.

Természetesen ezen kívül is bőven akad látnivaló az országban, legyen szó kastályról, műemlékről vagy természeti látnivalóról. Ha az országba látogat, mindenképp kóstolja meg a bajor sültkolbászt és élvezze az itteniek vendégszeretetét.

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.