Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Svájcról egyből a csodaszép hegyek, a zöld rétek, a mesés tavak és vízesések, valamint a precizitás jut eszünkbe. Tökéletes látkép, képeslapra illő pillanatok. Csodás vízesések, zöldellő alpesi legelők tehenekkel, alpesi házak, mind mind a nyugalmat és a békét sugározzák. Ha kikapcsolódna, kiszakadna a hétköznapok rohanásából, itt biztos, hogy felfrissül, elfelejti a mókuskerék hajtását és élményekkel tele, kipihenten térhet haza.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.