Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Thaiföld a délkelet-ázsiai régió legfelkapottabb országa. Itt minden adott, ami egy kalandos, egzotikus utazáshoz szükséges: csodálatos építészeti emlékek, keleti kultúra, a buddhista filozófia által átitatott szentélyek, képzőművészeti alkotások, hegyi túrák elzártan élő törzsekhez, szemet gyönyörködtető partvidékek, korallok és kagylók. A tenger élővilága is számos látnivalót rejt, így búvárkodók számára is ideális hely. Tökéletes helyszín arra, hogy megismerkedjünk egy távol keleti nagyváros nyüzsgésével, éjszakai életével, gasztronómiájával. Minden adott ahhoz, hogy Ön itt jól érezze magát!

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.