Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

A Tensi az első magánkézben levő utazási irodaként 1983. óta működik. A kezdetekben tenisz- és síoktatással foglalkozó iroda, mára már a magyar utazási piac egyik legtőkeerősebb, legdinamikusabban fejlődő utaztatója, amely egyedülállóan komplex szolgáltatáscsomagot, az idegenforgalom összes szegmensében széles választékot nyújt egyéni és csoportos utasai, valamint vállalati ügyfelei számára.

A Tensi krónikája mérföldkövekben...

1983 megalakul a Tensi Gmk, majd Kisszövetkezet, mely elsősorban tenisz és síoktatásra koncentrál.
Az első magántulajdonban levő utazási irodaként kerül regisztrálásra.
1989 megalakul a Tensi Tours Kft.
1992 Magyarországon először indít charterjáratot Ciprusra.
1993 ez az esztendő hozza el a Tensi számára a IATA tagságot, mely lehetővé teszi a teljekörű repülőjegy-értékesítést.
2002.saját fejlesztésű foglalási program teszi lehetővé az ügyfelek gyorsabb, hatékonyabb kiszolgálását.
2003 A Tensi Kft. az ország egyik vezető, teljes körű szolgáltatást nyújtó utazási irodája ebben az évben alakul azzal a céllal, hogy a Tensi Csoport széles turisztikai kínálatát összefogja; szolgáltatásait a TENSI HOLIDAY márkanév alatt forgalmazza. A hazai idegenforgalomban mondhatni egyedülállóan komplex Tensi Holiday szolgáltatáscsomag egy folytonos, az utasok változó igényeit mindenkor szem előtt tartó és azokhoz idomuló termékbővítés eredménye. A nyári szezonban elsősorban charter-repülőgépes üdüléseket, a téli időszakban egzotikus csoportos és egyéni utakat, illetve egész évben körutazások és városlátogatások gazdag választékát kínáló cég mindenekelőtt a nyaralóturizmus igényeit igyekszik kielégíteni széles körben ismert, színvonalas kiutazó programjaival.

Még ugyanebben az évben, egy kétéves átépítést követően átalakul a Tensi székház, mely megszépült, tágas környezetben várja az utazni vágyókat

2004:elsőként indít vidéki városból charterjáratot Törökországba.
2004.-2005:a Tensi csapata számos vidéki irodával bővül. Mindkét évben elnyeri a „Tenger bajnoka” címet. A valutaváltás, mint új szolgáltatás kerül bevezetésre 2005: Még ugyanebben az évben az Utazó magazin olvasói tisztelik meg a „a legjobb utazási iroda” címmel.
2006.:Tensi Kft. ISO 9001:2000 minőségirányítási tanúsítványt szerez.
2007: Elindul a Tensi Klubkártya program, melynek keretén belül az utazó közönség igénybe veheti a Tensi és partnerei által nyújtott lehetőségeket. Több mint 100 munkatárs gondoskodik arról, hogy egyedülálló termékpalettával várja az utazni vágyókat.
2008: 25 évesen arra törekszünk, hogy az Önök álmait váltsuk valóra…
2009:Két újabb prémium termék - Club Med, Disney - kizárólagos képviseletével gazdagodott a kínálati palettánk
Büszkeségeink: közönségdíjak, elismerések

A 2000., 2001., és 2002. években „A legjobb utazási iroda” díjat kaptuk a Budapest Week „Best of Budapest Survey” szavazásán
A 2004. év legjobb corporate utazási irodája címmel tűntetik ki irodánkat a Business Traveller olvasói”
2005-ben „A legjobb utazási iroda” címmel az Utazó magazin olvasói tisztelnek meg bennünket
2006. évi utazási kiállítást követően a Kiadvány Trend versenyen a Tensi katalógusait, „A legjobb katalógusnak” ítéli meg a szakma
2007-ben Best Sales Agent” címet nyertük le a Costa hajótársaságnál a -
2008.-ban a Tensinek ítélték a Superbrand címet
2008-ban „Az év utazási irodája” címmel a TENSI-t tüntették ki az Utazó Magazin által felkért szakemberek és olvasók szavazatai alapján.
2008. év legjobb utazási irodái közé választották a TENSI-t, a Budapest Week „Best of Budapest Survey” szavazásán
2009-ben a Turizmus Trend Kiadvány Trend versenyén elnyerte cégünk a nagyközönség által megszavazott 1. díjat A Tensi nászutak, esküvők külföldön kiadvánnyal.
2010-ben a Az Utazó Magazin által megkérdezett 300 szakértő szavazatai alapján díjazták a turisztikai iparág legjobbjait, ahol a Tensi elnyerte "Az év utazási irodája" címet.
Az Opten Kft. – Magyarország egyik piacvezető céginformációs társaság – cégelemzése szerint 2012. március 20-án a Tensi Kft. üzleti eredményei alapján pénzügyileg az „A – minimális kockázat”, azaz a legjobb kategóriában szerepel.
2012 tavaszán közel 50 pályamű került a Turizmus Trend szervezésében zajló Iránytű kommunikációs verseny zsűrije elé, ebből a Tensi két kategóriában is a legjobbak között volt. >>
 2013. március 23. A Tensi a Best of Budapest Gála, Legjobb Utazási Irodák kategóriájának nyertese. A Best of Budapest név garancia arra, hogy a szolgáltatást igénybe vevők bármikor visszatérve ugyanazzal a minőséggel találkozzanak. A Best of Budapest partnerei egy közösséget alkotnak. Szolgáltatásuk színvonalának megtartásával vagy javításával egymást is erősítik és újabb követelményeket támasztanak egymással szemben. A Tensi Best of Budapest Gála, Legjobb Utazási Irodák kategoriájának nyertese.

 

2014 évtől a Magyar Olimpiai Csapat és a magyar szurkolók hivatalos olimpiai utaztatója és jegyértékesítője.