Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Amennyiben egy kiváló és megfizethető tengerparton szeretne nyaralni, akkor irány Bulgária!

Bulgária az egyik legolcsóbb tengerparttal rendelkező ország, alig drágább a Balatonnál. Nincs messze, alig több mint egy órányi repüléssel már el is érhetők a Fekete –tenger ismert üdülőhelyei. A bolgárok barátságosak, szívesen beszélgetnek idegenekkel is, arra azonban figyeljünk oda, hogy ne tévesszenek meg minket a bolgárok fejmozdulatai, az igent (da) és a nemet vagy a nincset (ne, njama) ellentétes fejmozdulattal jelzik, mint nálunk.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.