Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

A Földközi-tenger keleti medencéjében, Törökországtól délre, Libanon partjai magasságában fekvő Ciprus az európai, a mediterrán, a közel-keleti és észak-afrikai kultúrák keveréke. Aphrodité szigetén megtalálhatóak a lüktető hangulatú nyaralóhelyek és a nyugodt autentikus kis hegyi falvak. Ayia Napa, Pafos, Limasol  bárjai, éjszakai élete, a napsütötte homokos strandok turisták tízezreit vonzzák. A nyugalomra vágyókat elvarázsolják az Akamas-félsziget apró falvai, vagy Karpas aranyszínű strandja. Morfou illatos narancsligetei, a kilátás a Kyrenia feletti középkori várakból vagy a mindenütt felbukkanó ókori romok felejthetetlen élményt jelentenek. Keresse fel Limassol hangulatos éttermeit, kóstolja meg a ciprusi konyha remekeit. Amennyiben érdekli a történelem, keresse fel az ókori Salamis pompás mozaikokkal és márványmedencékkel ellátott romvárosát, de a fürdőruhát ne felejtse a szállodában, mert a ciprusi strandok híresek, érdemes minél többet kipróbálni. Sehol másutt Európában nem ilyen sűrű a kék szalagos minősítéssel rendelkező strandok száma. A szigetet ajánljuk a tengeri sportok és a napfény szerelmeseinek, hiszen az év háromszáz napján süt a nap! Ne feledje, Ciprus várja Önt!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.