Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Spanyolország az egyik legkedveltebb úticélok egyike. A tengerpartok, a bikaviadalok, a flamenco, az óriási fiesták és a gasztronómiai élmények hazája és egyben a kultúra, a művészetek, a zene, az építészet otthona is. Spanyolország 38 hellyel képviselteti magát az UNESCO Világörökségi listáján, amivel világcsúcstartó. Cordoba, Sevilla, Granada mór emlékei az egész világon egyedülállóak. Spanyolországban egyedülálló módon gyönyörűek a lankás vidékek, olíva ültetvények, homokos tengerpartok, romantikus tengeröblök, felfedezésre váró szigetek, festői halászfalvak, lélegzetelállító középkori várak. Talán ennél is fontosabb, hogy kedves, jámbor és barátságos spanyol emberek várják az idelátogatókat. Itt akkor is megtalálja a számítását, ha csak heverészne a tengerparton, de akkor is, ha az egész nyaralás alatt a látnivalókat járná sorra!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.