Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Piramisok, Szfinx, Királyok-völgye, Luxor és a csodálatos Vörös-tenger csak néhány látnivaló Egyiptom csodái közül. Az egyedülálló hangulat, ami az országba érkezőket fogadja, arra csábít, hogy minél mélyebben megismerjük az ország kultúráját. Ki ne lenne kíváncsi a fáraók és a hieroglifák titkára, a papirusztekercsek feljegyzéseire, ki ne utazna szívesen a Níluson vagy merülne el a korallzátonyok varázslatos világában? Egyiptomban részese lehet ezeknek a csodáknak és egy életre szóló élménnyel térhet haza! Ne hagyja ki, ezt Önnek is látnia kell!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.