Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Észak-Ciprus török fennhatóság alá esik. A turisták által kevésbé felkapott ország, ebből adódóan hosszan elnyúló, néptelen parsztakaszok jellemzik, ami egyrészről jó, mert nyugalomban, zavartalanul élvezhetjük a fürdőzést, másrészről viszont mellőznünk kell minden "kényelmet" értve ez alatt a büféket, zuhanyzókat, mellékhelységeket. A sziget déli részétől talán fejlettségben picit elmarad, de ennek ellenére nagyon kellemes úticél, rengeteg napsütéssel.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.