Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Franciaország a világ első számú turisztikai desztinációja.  A szenvedély, a kultúra, a divat, a fényűző tengerpartok és a kiváló síterepek országa. Itt mindenki megtalálja a számítását. Bővelkedik kulturális emlékekben, kiállításokban, kastélyokban, természeti látnivalókban, sportlehetőségekben és fürdőzési lehetőségekben. A gasztronómia szerelmesei is előszeretettel látogatnak ide, ha ínyencségre vágynak, vagy egy finom bort innának. Nem csak Párizs vonzza a turistákat, de a Loire völgye vagy Provance is számos látogatót csábít.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.