Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Ha meghalljuk Görögország nevét, szinte mindenki maga előtt látja a fehér-kék épületeket, háttérben a tengerrel. Csábító a látvány. Görögország tagolt tengerpartja, hangulatos öblei, számtalan félszigete és szigete rengeteg szépséget és felfedezni valót kínál. A hihetetlenül kék tenger, a tavernák kulináris élvezetei, a barátságos emberek, a lelassult tempó garantálja a tökéletes kikapcsolódást.  Ha lehetőségünk van rá, érdemes motort bérelni és felfedezni vele egy görög szigetet, bejárni minden pontját, legyen szó kulturális vagy természeti látnivalókról. A nap zárásaként pedig ehetünk egy finom gyrost, ihatunk hozzá egy ouzot és gyönyörködhetünk a romantikus naplementében. Legyen szó a szárazföldről vagy valamelyik szigetről, biztos, hogy talál olyat, amiért érdemes elutazni az országba! Ne hagyja ki!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.