Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Horvátország a magyar családok legkedveltebb úticélja, nem véletlenül. Néhány óra alatt elérhetjük a kristálytiszta vízű, fehér sziklákkal tarkított, mediterrán hangulatú tengerpartokat. Sok helyen találkozhatunk magyar tulajdonosokkal, így a nyelveket nem beszélők is könnyebben megértethetik magukat az országban. Csodás tengerparti városok, igazi éjszakai élettel, éttermek tengeri herkentyűkkel és ezek mellett történelmi emlékek várják az idelátogatókat. A strandokból is többfélét talál, nyugalmas öblöktől egészen az egész napos zenés programokat nyújtó partszakaszokig mindent megtalálunk itt.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.