Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Jordánia hallatán mindenki szinte egyből a sziklába vájt városra, Petrára gondol. Pedig az országban ennél sokkal több minden van. Itt található a Szent Föld, ahol Keresztelő Szent János megkeresztelte Jézust, ahol Mózes a Nebo-hegyen megpillantotta a Holt-tengert és Jeruzsálemet. Arábiai Lawrence a Wadi Rum sivatgaból indította seregeit az ottománok ellen Aquabába, mely ma a turisták kedvelt üdülőparadicsoma a Vörös-tenger partján, gyönyörű korallzátonyaival.

Ha ellátogat az országba, az biztos, hogy a Holt-tenger csendje, a kardamonos kávé keserédes íze, a vízipipák fűszeres füstjének illata sokáig kíséri majd. Jordánia tele van titkokkal, varázslattal és csodákkal. Fedezze fel Ön is!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.