Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

A Kanári-szigetek fekvésének köszönhetően télen-nyáron kellemes klímával rendelkezik, így egész évben tökéletes helyszíne lehet a kikapcsolódásnak. A hét nagyobb és a hozzájuk kapcsolódó több kisebb szigetből álló szigetcsoport homokos tengerpartjairól és üdülőhelyeiről ismert.

A Kanári-szigeteken évente több karnevált is rendeznek, amikor is felvonultatják a kosztümöket, táncosokat, előadókat és latin – amerikai zenére táncolnak. A legnagyobb karneválok Tenerifén és Gran Canarián kerülnek megrendezésre. Kanári-szigetek büszkélkedik Európa legnagyobb és leglátványosabb vízi parkjával, 85.000 m2-es területen, pazar keleties stílusú környezetben fürdőzhetünk egész nap. A szigetcsoport télen a hideg európai országokból érkező turisták valóságos Kánaánja, hiszen a nap itt mindig süt, meg-megcsillan az óceán azúrján, az égbolt pedig mindig kék. A szállodák medencéinek vizét a legtöbb helyen fűtik, a napozáshoz pedig mindig kellően meleg a nappali hőmérséklet. A Kanári-szigetek üdülőparadicsomai minden korosztály számára ideális kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget nyújtanak, hogy a hosszú és téli hónapok elviselhetőbbek legyenek.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.