Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Mallorca Spanyolország lenagyobb szigete, a Baleár-szigetek tagja. Fővárosa Palma de Mallorca, mely bőven tartogat kulturális látnivalót. Érdemes autót bérelni a szigeten és bebarangolni. Gyönyörű öblök tarkítják partvidékét, főleg Cala d'Ornál, csodás kilátás nyílik Formentornál. Érdemes vonatozni egyet Soller városában, ahol narancsfák között visz az út a tengerpartig. Ha eljutnak ide, mindenképp üljenek be legalább egyszer egy étterembe egy finom paella-ra és igyanak hozzá sangriát!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.