Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Marokkó maga a csoda! A legnyugatibb arab ország, sokszínű és izgalmas. Itt egyszerre érvényesülnek afrikai és keleties, keresztény és zsidó hatások, ami rendkívül izgalmassá és változatossá teszi az országot. Tevegelhetünk, találkozhatunk a helyi lakosokkal, a berberekkel, tuaregekkel, fürödhetünk az Atlanti-óceán valamelyik csodás strandján vagy meglátogathatjuk többek közt a filmből olyan jól ismert Casablanca városát. Emellett érdemes felkeresni a többi királyi várost is: Rabat, Meknes, Fez és Marrakesh is várja a látogatókat.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.