Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Olaszország, a kultúra bölcsője, halljuk sokszor, de a „Csizma” és szigetei ezen kívül is bőven kínálnak látnivalót.  Nyáron gyönyörű tengerpartjai, télen a téli sportok tárháza és egész évben a kulináris élvezetek nyújtanak maradandó élményeket. Róma világvárosi, üzleti pezsgésében még megérint bennünket az antikvitás szelleme; a Római Birodalom, az egykori világhatalom kétezer éves töredező emlékei között járunk. Milánó és Torinó által az iparban foglal el jelentős szerepet. Ehhez képest Velence, Pisa, Firenze, Siena, ahol még ma is a középkorban vagy a reneszánsz nagy korszakában érezhetjük magunkat, az ellentéteket hangsúlyozzák. Olaszország már több évtizede a klasszikus turizmus célországa. Gazdag kultúra, változatos természeti adottságok, különböző éghajlati területek, végtelen tengerpartok és nem utolsó sorban az olasz konyha csalogatják ide évről évre a nyaralni és szórakozni vágyókat.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.