Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Európa legnyugatibb országa, mely egyrészt előny, de másrészt hátrány is. Előny, hiszen a térséget messze elkerülték évszázadunk történelmének nagy változásai, ezért nemzedékek óta békében él, irányzatoktól, divatoktól, hajszától és stressztől távol. Hátrány, mert távol esik az Európát átszelő nagy közlekedési útvonalaktól. Partvidékei barátságtalanok, szelesek, kellemesebb klímája csak a délen fekvő Algarve-nak van. Jöjjön és fedezze fel Ön is ezt a csodás országot!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.