Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Törökország híd Európa és Ázsia között. Tökéletes úticél a kulturális látnivalókat, de a tengerparti pihenést keresőknek is. Az ide utazók szolgáltatások széles skálájából választhatnak. Az ország az all inclusive nyaralások igazi otthona, itt biztos, hogy azt kapjuk, amire számítunk. Földrajzi adottságaiból adódóan egyaránt rendelkezik homokos, de aprókavicsos partszakaszokkal is.  A különböző sportok szerelmesei is megtalálhatják számításaikat. Ha egy igazi, minden luxust kielégítő pihenésre vágyik, akkor Törökországot mindenképp vegye fel a listára. Folyamatosan bővülő üdülő övezetei minden évben újabb és újabb szállodákkal csábítják a nyaralni vágyókat! Ön se hagyja ki!

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.