Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Tunézia a napfény és a homokos tengerpart országa. Sok turistát vonz kellemes ár-érték arányával, Karthago romjaival, görög hangulatú városával, Sidi Bou Said-del, a Szaharával és a sós tavakkal és sorolhatnánk tovább. Az emberek kedvesek, vendégszeretőek. Aki először utazna az arab világba, annak mindenképp ajánljuk, hiszen egy kellemes átmenetet képez az ország Európa és az igazi arab világ között. Tunisz az egyik legöregebb település a Földközi-tenger partján. A stílusok keveredése, a sűrűn lakott sikátorok közt megbúvó üzletek miatt olyan, mintha egy időutazáson vennénk részt. Ha megismerkedne Afrikával akkor Tunézia mindenképp egy jó választás!

 

 

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.