Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Bécs Közép-Európa barokk fővárosa. Közelsége miatt tökéletes úticél egy kis kiruccanáshoz. Műemlékek, paloták, múzeumok és parkok gazdag választéka várja az idelátogatkat. A Schönbrunni-kastály, a Sissi korszak emlékei mind sokakat vonzanak. A Habsburgok ideje alatt Bécs Európa egyik legnagyobb városa lett. A XVI. századtól kezdve Európa zenei fővárosának tekinthető, többek közt Mozart, Beethoven, Haydn otthona volt.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.