Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Firenze Európa művészeti fővárosa. A Mediciek idején az akkori város Európa legdinamikusabb, legsokszínűbb és legműveltebb települése volt. Napjainkban a turizmusnak és a textiliparnak köszönhetően jómódú városnak mondhatjuk. Ha a városban járunk, mindenképp nézzük meg a világhírű dómot és érdemes felmászni a kupolájába és a harangtoronyba is. A Ponte Vecchion átkelve megnézhetjük a Pitti Palotát illetve tehetünk egy sétát a világ lecsodálatosabb kertjében a Giardino di Boboliban.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.