Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Londonban annyi a látnivaló, annyi különféle élmény éri az embert, hogy itt biztosan nem lehet unatkozni. Dönthet úgy is, hogy a tipikus turistalátványosságokat keresi fel, megnézi az őrségváltást, de ha hosszabb időre vagy nem először érkezik, akkor mindenképp javasoljuk, hogy szánjon egy kis időt a városparkjaiba, töltsön el pár percet valamelyik padon pihenve és csak nézze a környezetét. Ha megteheti, melyen el egy színházba a West Enden vagy csak járja be a várost valamelyik double deckerrel, ez Önre van bízva. A lényeg, hogy innen csak élményekkel telítve térhet haza.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.