Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Moszkva napjainkban egy igazán izgalmas, lenyűgöző, turistabarát úticél.Mai arculata  túlnyomó részt a kommunista időknek köszönhető, hiszen Sztálin alatt elég sok épületet lebontottak vagy átalakítottak. Érdemes megismerkedni az ország gasztronómiájával is, mindenképp együnk borscs-ot, blinit és ha megtehetjük, kaviárt. Amit az ide utazónak látnia kell, a Kreml, a Vörös-tér, a Boldog Vazul Székesegyház, a Lenin Mauzóleom és sok egyéb csodás látnivalót.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.