Tensi Utazási Iroda, Pécs Tel.: +36 72/510-499  |  Tensi katalógus  |  Repülőtéri VIP parkolás

Stockholm Svédország fővárosa, egyben az ország legnagyobb városa. A várost észak Velencéjének is hívják. Június közepe és szeptember között érdemes az országot felkeresni, ez a legmelegebb időszak, de még ilyenkor is lehet szeles és hűvös az idő. Amit a városnézésbe feltétlenül iktasson be: Gamla Stan, az óváros csodás épületeivel, a Vasa Hajómúzeum, Djurgarden és Milesgarde, a Sondermalm negyed és a szabadtéri múzeum, a Skanzen.

Kereső használata

Válogasson megbízható utazásszervező partnereink ajánlataiból az utazáskereső segítségével. Ön kiválaszthatja a helyszínt, az időpontot, a megfelelő kategóriájú szálláshelyet.

Figyelem! A rendszerben sok ezer tárolt adat van, ezért az egyes adatok bevitelekor kis időre szüksége van a szervernek.

Amennyiben  Ön megfelelő ajánlatot talál, a kereső automatikusan kiszámolja a költségeket. Ha Ön azokat elfogadhatónak találja az ajánlatkérő gomb segítségével elküldi irodánknak. Mi leellenőrizzük és felvesszük Önnel a kapcsolatot. Utazási tanácsadóink szívesen megosztják személyes tapasztalataikat az Ön által kiválasztott ajánlatokkal kapcsolatban. Természetesen ez az ajánlatkérés Önre nézve kötelezettség nélkül történik.